Om os

Hvem er vi?

Vi er en lille butik, der er placeret i Horsens. Indehaveren (Mette) har egen udstilling derhjemme, hvor du er velkommen til at komme og se alle de spændende ting, som også forhandles her på vores webshop.

Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, der har eksisteret siden foråret 2019. Vi håber på, at vores lille webshop med tilhørende butik/udstilling kan vokse med tiden, da vi gerne vil have muligheden for at kunne nå ud til endnu flere kunder. Vores branche er kategoriseret som gaveartikler og brugskunst, og det er da netop også dét, du kan finde her på webshoppen.

Vores lille butik/udstilling finder du på adressen Husoddevej 22B, 8700 Horsens. Den er åben efter forudgående aftale. Vi glæder os til at se dig. Du får en aftale ved at ringe til os på telefonnummer 25117809 eller ved at booke en tid via vores Facebookside.

 


Følg os på de sociale medier

De sociale medier er vidunderlige til mange ting, og vi bruger dem meget til at fremvise produkter fra vores webshop. Du kan finde os på Facebook og Instagram, hvor du kan se billeder og følge med i nye produkter inden for brugskunst. På begge medier finder du os under @treasuresbymette.

Hvis du vil vide, hvad andre kunder synes om vores produkter og vores webshop, kan du kigge på anmeldelser/vurderinger på vores Facebookside. Vi har en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5, hvilket vi er rigtig glade for. Vi håber på at kunne bevare denne flotte score, når vi får endnu flere vurderinger.

Hvis du liker og/eller følger vores sider på Facebook og Instagram, kan du være sikker på at være blandt de første, der ser nyheder, lige når de lander på webshoppen. Informationer via vores opslag på de sociale medier kan også omhandle rabatter/tilbud og mulighed for forudbestilling af spritnye varer.